E vară, e cald, e dor de vacanță și zile cu soare! În timp ce mulți dintre noi își planifică vacanța, alții se apucă de redecorat. E drept că în sezonul cald e mult mai ușor să zugrăvești, să schimbi mobila, parchetul sau covorul.

Eu îmi doresc să redecorez și vreau o canapea. Am descoperit Favi.ro un motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni, care reunește magazine online diverse unde poți găsi ceea ce îți dorești.

Spațiul din casa mea e destul de mic, de aceea m-am gândit la o propunere de piese de mobilier pentru o garsonieră.

O canapea de 3 locuri, care nu ocupă foarte mult loc e de dorit pentru un spațiu restrâns. Astfel de canapele sunt extensibile, iar avantajul e că au ladă de depozitare. Indiferent de culoarea canapelei, poți înveseli spațiul cu câteva perne decorative în culori vesele.

O bucătărie simplă, dar cochetă se va integra perfect în orice spațiu restrâns. Poți alege culori închise, dar aș merge pe ceva de efect, cum ar fi maro deschis cu negru. O gresie în culori tari cum ar fi alb și roșu, va înveseli atmosfera.

Cum orice colț trebuie valorificat, holul poate deveni un loc ideal de a crea un spațiu de depozitare. De la dulapuri, cuiere, până la pantofare, orice loc trebuie amenajat cu gust.

Îmi plac mult pantofarele elegante, din lemn, care camuflează în mod discret încălțămintea. Acestea nu ocupă mult loc și poți așeza multă încă

Balconul e și el un element definitoriu pentru orice casă. Chiar și o garsonieră poate veni la pachet cu o terasă, care poate fi amenajată cu stil. Îmi doresc o terasă unde să îmi pot bea cafeaua, unde să am multe flori, și pe care să îl transform într-un mini birou de scris.

Dacă vă plac ideile mele, intrați pe favi.ro pentru piese de mobilier și decorațiuni.