Caruselul pentru patutul bebelusului este un articol extrem de util care poate fi utilizat chiar din primele saptamani de viata ale bebelusului.

Majoritatea caruselelor care se gasesc acum pe piata sunt realizate in culori vii, atent alese, care au menirea de a-l ajuta pe bebe sa-si dezvolte vederea si dispun de jucarioare care il distreaza pe copilas si ii tin de urat pana cand mami sau tati ajung la el.

Exista numeroase variante de carusele, cu melodii, cu proiector si cu multe alte functii care mai de care mai interesante si mai utile, insa foarte multi parinti aleg sa realizeze chiar ei caruselul pentru bebelus.

In lunile in care-l asteptati pe cel mic, ce poate fi mai placut decat sa realizezi sau sa construiesti ceva pentru el si pentru camera lui? Pentru ca exista foarte multi parinti indemanatici si creativi care ar fi mai mult decat incantati sa se ocupe de realizarea caruselului pentru patutul bebelusului, v-am pregatit cateva idei care sa va ajute.

Carusel cu flori din material

Florile din material sunt la ora actuala extrem de cautate si apreciate si se realizeaza usor si repede acasa. Pentru realizarea acestui carusel aveti nevoie doar de diferite culori de voal, un cadru de metal, sfoara sau panglica si ac cu ata. Daca te apuci din timp de realizarea lui, nu ar trebui sa iti ia mai mult de 2-3 (in functie de cate flori vrei sa folosesti si cata rabdare ai).

De ce sa cumperi un patut transformabil?

Odata cu venirea micutului pe lume este necesar ca parintii sa ii asigure toate conditiile de confort si siguranta. De regula, printre primele produse achizitionate de catre parinti pentru cei mici se numara patutul.

Totusi, luand in considerare ca tehnologia a avnsat in mod uimitor si ca pe piata putem regasi o serie de modele de patuturi, este posibil sa fii pusa intr-o situatie mai dificila.

Una dintre cele mai apreciate tipuri de patuturi pentru copii sunt cele transformabile deoarece ofera o serie de beneficii atat parintilor, cat si celor mici.

Daca ai vrea sa cumperi un astfel de patut, dar nu esti sigura, iti vom prezenta avantajele patutului transformabil pentru a te putea ajuta sa iei o decizie corecta si pe placul intregii familii.