Acum, ca te-ai linistit si obisnuit cu ideea ca in curand vei fi parinte, poti incepe sa pregatesti camera celui mic.

Acest proiect de amenajare va fi, cu siguranta, unul dintre cele mai importante proiecte din viata ta si, in acelasi timp, un proiect care iti va aduce mari satisfactii in momentul in care cel mic se va bucura de el.

Proiectul de amenajarea a unei camere pentru bebelus trebuie tratat cu seriozitatea de fiecare data, daca este sa luam in considerare faptul ca incaperea lui va reprezenta mediul in care isi va petrece cel mai mult timp in primii ani de viata.

Odata alese culorile peretilor si alte accesorii menite sa infrumuseteze incaperea ingerasului tau, este important sa incepi sa cauti mobilier pentru aceasta.

Un prim sfat, extrem de important, este ca atunci cand alegi mobilierul acesta trebuie sa iti fie tie, ca parinte practic. Tu te vei ocupa in primii ani de viata de organizarea lucrusoarelor si de ingrijirea lui, deci tine cont de acest aspect.

In al doilea rand, asigura-te ca alegi doar obiecte de mobilier potrivite pentru bebelusi, care sa-i fereasca pe acestia (pe cat posibil) de rani si zgarieturi, din materiale rezistente si de calitate.

De ce sa alegi un patut din lemn?

Acum ca mica ta minune urmeaza sa vina pe lume, vei incepe sa sa te interesezi cu privire la articolele pentru copii si sa incerci sa ii oferi cele mai bune produse. Unul dintre primele achizitii pentru copilas il reprezeinta patutul, care trebuie sa indeplineasca toate conditiile necesare de siguranta si confort.

In cazul in care ai dori sa cumperi un patut de bebe din lemn dar nu esti inca hotarat/a, noi iti vom prezenta care sunt avantajele acestui tip de patut si de ce este preferat de un numar ridicat de parinti.

In primul rand trebuie sa mentionam faptul ca exista pe piata o serie de modele, fiecare avand proprile sale caracteristici si din aceasta cauza te sfatuim sa acorzi o atentie deosebita fiecarui model in parte pentru a face cea mai buna alegere.