Patutul este cea mai importanta piesa din camera unui copil avand in vedere cat de mult timp va petrece in el. Fiindca este o decizie importanta, va prezentam prezentam pe scurt cateva modele de patuturi de copii disponibile in oferta din magazinul online voiaveaunbebe.ro.

Exista 5 modele de patuturi de copii.

Patut din lemn Krisi

Este un patut din lemn recomandat copiilor de la 1-48 luni. Este un model cu o  laterala culisanta din materiale de inalta calitate prelucrate conform reglementarilor UE in viguare. Vopselele si lacurile folosite sunt netoxice, pe baza de apa.  Montarea este usoara si rapida iar marginile patului sunt rotunjite pentru o protectie sporita.  Include si o somiera reglabila pe 3 trepte de inaltime, in functie de varsta copilului. Dimensiunea: 120 x 60 cm.

Patut din lemn – Patrycja

Patut  fabricat din lemn masiv ce dispune de un gratar solid, reglabil pe 3 trepte de inaltime. Lateralele sunt acoperite cu silicon pentru protectie. Laterala frontala este culisanta. In plus, este dotat cu un sertar voluminos pe sina si roti, pentru a facilita mutarea. Culoarea disponibila este combinatia de alb cu lemn natur, dimensiuni  120 x 60 cm. Varsta recomandata este 0 – 4 ani.

Patut Yvonne cu laterala culisabila

Este un patut din lemn cu o laterala culisanta. Materialele de fabricatie sunt de cea mai buna calitate, in conformitate cu noile reglementari UE. Beneficiaza de somiera este reglabila pe 3 trepte de inaltime, in functie de varsta copilului.

Patuturi Duckie

Patut fabricat din lemn masiv si MDF cu gratar solid, ajustabil pe 3 trepte de inaltime. Laterala frontala este culisanta iar sub patut este un sertar pe sine voluminos pictat cu ratuste. Dimensiunile sunt 120x 60 cm. Acest model este disponibil si fara sertar, la un pret mai mic.

Patut de lemn Ivy

Patut din lemn natur,simplu si robust cu 2 laterale fixe, somiera este reglabila pe 3 nivele de inaltime, dimensiune 60×120 cm. Gratar solid pentru saltea, potrivit pentru copii de la 0 la 3 ani.