Ai fost invitat la un botez si nu stii exact ceea ce ai putea sa oferi drept cadou? Desi in tara noastra inca persista obiceiul de a oferi bani proaspetilor parinti, ai putea adauga si un cadou simbolic, fara o valoare materiala prea mare. Iata propunerile noastre:

  • Hainute de pat – indiferent daca s-au mai gandit si altii la acest cadou, lenjeriile de pat nu sunt niciodata in numar prea mare, intrucat trebuie schimbate des. Pe piata exista o varietate foarte mare de modele si imprimeuri, sigur vei gasi ceva ce sa iti placa!
  • Set pentru baie – daca nu gasesti un set gata pregatit, Face Outlet UK   poti alcatui tu unul dintr-o cadita de baie, 2 prosoape medii, un burete moale, o jucarie cu temometru si consumabile precum sampon sau sapun pentru copii.
  • Carti pentru copii – fie ca alegi o carte cu retete sau una care o va ajuta pe proaspata mamica sa inteleaga mai bine etapele dezvoltarii celui mic, cu siguranta va fi folositoare. Nu uita ca poti sa ii daruiesti o carte pe care ai folosit-o si tu deja, in cazul in care ai avut un copil. Vei adauga astfel o tenta mult mai personala cadoului.
  • O „Carte cu amintiri” – exista pe piata mai multe modele de carti care au campuri speciale pentru redactarea momentelor speciale cu cel mic, in care pot fi lipite si imagini sau desene cu conturul piciorusului sau al mainii micutului. Daca esti creativ, poti alcatui singur o astfel de carte.
  • Bavete cochete – vor ajuta proaspata mamica sa protejeze hainutele celui mic de murdarirea accidentala. Stim cu totii cat de greu este sa hranesti un copil fara sa lasi nici cea mai mica pata, asa ca bavetele sunt intotdeauna bine venite.
  • Costumas haios – imediat dupa venirea pe lume, micutul va fi vedeta casei. Ofera-le parintilor un cadou cu personalitate; un costumas crosetat amuzant, ideal pentru sedinte foto creative.
  • Set de body-uri asortate – la fel ca si hainutele de pat si bavetele, body-urile nu sunt niciodata in numar prea mare. Fii sigur sa cumperi unele din bumbac, care sa nu creeze alergii pielii sensibile a copilului.