Nu este intotdeauna o calitate sa fii indrazneata, dar, uneori, este de apreciat daca indraznesti mai mult decat de obicei.

Gandeste-te la cum sa fii indrazneata, dar fara a cadea in exagerare sau opulenta ostentativa.

Poti indrazni printr-o atitudine ferma atunci cand este cazul, printr-un accesoriu de o culoare tipatoare, prin a avea iniativa atunci cand iubitul nu se asteapta. Exemplele pot continua, important este sa faci, mai des, ceea ce simti, sa nu iti reprimi impulsurile intotdeauna, caci pot genera cele mai bune idei.

Totodata trebuie sa tii cont si de anumite limite, de bun-simt, de imprejurari, persoane. Dupa cum afirma dramaturgul francez A. R. Lesage, cand indrazneala reuseste, nimeni nu o va mai critica.

Nu forta nota purtand un decolteu adanc, o fusta scurta, stramta si cizme lungi cu toc cui. Nu combina culori stridente pe aceeasi tinuta.

Cel mai indicat ar fi sa iesi din tipare, atunci cand porti o tinuta in culori fade, sa alegi un accesoriu mai indraznet; sa zicem ca obisnuiesti sa porti costum in nuante de gri, format din pantaloni si vesta sau sacou, camasa alba si pantofi negri. La tinuta aceasta, spre exemplu, indrazneste cu un plic mare (de zi) de un oranj aprins.

Nu lua initiativa de fiecare data cand vezi un tip care iti place, noaptea, in club. Nu promite ca poti termina de realizat 3 proiecte pana peste 2 saptamani, cand tu stii ca niciodata nu ai putut sa termini 2 proiecte in 2 saptamani.

Viseaza, puneti ambitia si vointa mereu la incercare, dar nu dezamagi pe altii, crezand ca iti poti depasi limitele, atunci cand e imposibil.

Ia initiativa! Indrazneata poti fi si intr-o oarecare dupa-amiaza, in cafeneaua unde mergi frecvent si unde, de 2 saptamani, flirtezi subtil, printre gene cu acelasi tip, care te atrage si care te priveste timid, cu coltul ochiului, de la masa alaturata. Fii tu cea care ia initiativa de data aceast

Daca pare ca si el te-a observat, da nu a facut nimic, poate ca e prea timid. Poate ca chiar merita.

Este important sa stii sa iti alegi momentul potrivit. Iar momentul in care alegi sa fii altfel trebuie sa fie “compatibil”, ca sa zic asa, cu tinuta pe care o porti, cu localul in care te afli, cu persoanele cu care esti, cu atitudinea ta obisnuita.

Indrazneste sa mergi la un interviu pentru un job la care acum cativa ani doar visai; nu te lasa intimidata de simplul fapt ca acum ceva timp ti se parea imposibil sa ajungi in functia respectiva.

Daca ai ocazia, ai mai acumulat experienta, incearca! Chiar daca nu ai o ocazie anume, depune-ti CV-ul acolo unde ti-ai dori sa ajungi si unde crezi ca ai reusi sa-ti construiesti o cariera si sa arati ca poti mai mult decat pana acum.

Nu poti sti niciodata ce iti ofera o sansa. Oricum ar fi, un interviu iti va imbogati experienta, nu ai nimic de pierdut. Indrazneste, oricand, sa visezi!