Se gasesc usor pe piata si ofera protectie. Este vorba despre prezervative. De acestea are nevoie orice cuplu care vrea sa se bucure de momente frumoase in siguranta cu partenera. Iar pentru a avea astfel de momente si pentru a va proteja asa cum trebuie, este necesar sa cunoasteti cateva informatii despre materialele din care sunt realizate acestea. Latex, poliuretan, poliizopren sau fibre naturale, dumneavoastra decideti care dintre acestea este materialul pe care sa il aiba prezervativul dumneavoastra.

Un material din care este confectionat prezervativul si care este destul de cunoscut: latexul

Prezervativul trebuie sa ofere dubla protectie. Atat impotriva virusilor si a bolilor cu transmitere sexuala, cat si o protectie de aparitia unei sarcini. Cele mai cunoscute prezervative de pe piata sunt cele realizate din latex. Acestea se dovedesc a fi destul de rezistente oferind o protectie destul de buna. Utilizarea unor astfel de prezervative presupune si utilizarea unui lubrifiant intrucat materialul se poate deteriora. Lubrifiantul trebuie sa fie unul cat mai bun pentru a nu dauna si mai mult acestuia.

prezervative materiale

Un alt material din care este confectionat prezervativul este non-latex. Acesta este potrivit pentru cei care au alergie la latex. Un astfel de prezervativ este realizat din poliuretan. Un astfel de material ofera o protectie destul de buna, insa, este mai subtire. Gradul de risc este unul mai crescut, insa, daca stiti cand sa il utilizati se dovedeste a fi eficient si confortabil. Este un material destul de des folosit in producerea prezervativelor.

Un alt material important de precizat din care este realizat prezervativul se refera la fibrele animale. Acest tip de prezervativ a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri si a fost destul de eficient. Astfel, cel mai cunoscut astfel de prezervativ a fost realizat din piele de miel. Desigur ca nu se compara eficienta acestuia cu cea pe care o ofera prezervativul din latex.

Daca nu v-ati convins destul de mult de eficienta prezervativului din latex sau din fibre animale, acesta sigur va va convinge. Este vorba despre prezervativul cu spermicide. Acesta prezinta o eficienta crescuta intrucat include un lubrifiant chimic cu care omoara spermatozoizii. Desigur ca, despre acesta trebuie spus ca nu se potriveste oricui întrucât poate provoca alergii. Pentru un astfel de prezervativ ar putea miza acele femei care au nevoie sa se simta in siguranta fara doar si poate.

Poliizoprenul, un material asemanator latexului cu aceleasi avantaje

Poliizoprenul este un alt material utilizat in producerea prezervativelor. Acesta este destul de bun, fapt ce il face eficient in utilizare. Despre acest tip de material trebuie spus ca prezinta o rata de protectia destul de buna atat impotriva bolilor cu transmitere sexuala, cat si de o sarcina nedorita. Acest tip de material este utilizat si pentru fabricarea prezervativelor pentru femei, despre care se spune ca sunt destul de efieciente pentru protectia de bolile cu transmitere sexuala.

In concluzie, sunt destul de multe tipuri de materiale din care sunt realizate prezervative. Important este sa il alegeti pe cel care considerati ca v-ar putea oferi acea protectie de care aveti nevoie. Mai multe despre modele de prezervative si produse la cele mai mici preturi gasiti pe https://blackbeauty.ro/