Referitor la varietatea formelor, acestea sunt din ce in ce mai futuriste, mai geometrice, parca sfidand gravitatia, caci designerii propun chiar sandale cu platforma dubla ori cu toc alungit si platforma separata, modele extravagante si inedite care ofera impresia de verticala armonioasa a corpului.

Indiferent de locul in care sunt purtate: la serviciu, la facultate, la o plimbare, la o petrecere, o iesire in club, ori pur si simplu prin oras, sandalele cu platforma constituie o prietena nelipsita pentru orice reprezentanta a sexului frumos.

Chiar si acele femei care nu se simt confortabil pe tocuri, sau programul de zi cu zi nu le permite purtarea acestor articole de incaltaminte, pot gasi foarte comode sandalele cu platforma. In plus, acestea pot fi usor asortate atat cu pantaloni, rochii si fuste de vara, croite din materiale vaporoase (in, panza), cat si cu pantaloni office, cu dunga ori cu talie inalta ori o rochie maxi cu motive florale.

De exemplu, daca esti o studenta ce trece prin emotiile examenelor in plin sezon torid, iar stresul te face sa nu ai foarte mult timp la dispozitie pentru alegerea unei tinute adecvate mersului la facultate, care ulterior sa se potriveasca si unei iesiri la o cafenea, poti atrage toate privirile intr-o rochie lunga cu imprimeuri florale, prinsa cu o curea in talie, la care sa asortezi o pereche de sandale cu platforma supradimensionata, argintii ori albe, plus un plic cu accente metalice.

In mod cert vei da impresia unei fete sigure pe ea, indrazneata si vesela, gata sa infrunte orice obstacol si sa se bucure de fiecare moment al vietii.